Avantajele Renaissance Star


INFRASTRUCTURA

1000 m.p. birouri cu toate dotarile, 5000 m.p. de spatii acoperite pentru depozitare si peste 10 000 m.p. de platforma betonata pentru stocarea marfurilor, cu acces direct la autostrada si cai ferate tip CSI si europene.


LOCAȚIA STRATEGICĂ A FIRMEI

Societatea noastra cu sediul in Galati, strada Basarabiei, 210, este situate la 8 km distanta de granite Republicii Moldova si Ucraina si la numai un kilometru de porturile maritimo-fluviale Docuri si Bazinul Nou din Galati.


STAȚIA CFR CU LINIE TIP CSI

Capacitate zilnica de descarcare/incarcare in/din depozitul de 1500 tone, terminal containere cu acces la cale ferata si auto.


LOGISTICĂ VAMALĂ

Dispune de toata logistica vamala necesara activitatii de import-export la patru frontiere cu CSI: Diacovo – Halmeu; Vadul lui Siret – Dornesti; Ungheni – Cristesti-Jijia; Giurgiulesti – Galati; in porturile Docuri si Bazinul Nou din Galati; frontierele auto Giurgiulesti – Galati si Oancea – Cahul.


REȚEA DE DISTRIBUȚIE

Retea de distributie la nivel national pentru sare, ingrasaminte, produse chimice si siderurgice, masini si utilaje agricole.


SERVICII DE CONSULTANȚĂ, TRANSPORT, EXPEDIȚII AUTO ȘI FEROVIARE LA NIVEL NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL

Cine suntem?

home-cine

home-cine2Politica firmei noastre este bazata pe contactul direct cu firmele ce ne pot reprezenta pe tot teritoriul Romaniei. Noi mentinem relatii stranse cu clientii printr-un flexibil si competitiv sistem de preturi, diverse tipuri de ambalaje folosite cat si prin termenul de livrare rapid catre depozitele clientilor.

Noi garantam aprovizionarea cu orice produs cerut de clientii nostri. Livrarile noastre de sare au o panta crescatoare, fapt ce reiese din continua cooperare cu clienti noi.

CITEȘTE MAI MULT

Certificate

ISO-1

ISO-1-2

Parteneri

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client